Україна

На Донеччині у чотирьох містах скорочують подачу води


На Донеччині у чотирьох містах скорочують подачу води

Причина – пошкодження внаслідок обстрілів РФ одного із магістральних водогонів. Відновлювальні роботи триватимуть близько тижня.

У Краматорську, Слов’янську, Дружківці та Костянтинівці 26 лютого тимчасово скоротять на чверть подачу води. Причина – пошкодження внаслідок обстрілів РФ одного із магістральних водогонів. Відновлювальні роботи триватимуть близько тижня. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, один з магістральних водогонів зазнав численних пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів і має великі втрати води.

“Фахівці мають усунути проблеми у щонайменше 12 місцях, тож сьогодні з 11 ранку цей водогін буде зупинений”, – йдеться у повідомленні.

Голова ОВА додав, що у роботі залишається інший водогін, який здатен підтримати водопостачання на високому рівні, але не у повному обсязі.

Раніше повідомлялося, що магістральний водогін на Дніпропетровщині, який має забезпечити водопостачання для міст, які постраждали унаслідок підриву Каховської ГЕС, знаходиться вже на фінальній стадії готовності.

Нагадаємо, у Сумах частина міста залишилася без води через сталася аварію на водопровідній мережі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button