Україна

На Донеччині спостерігається дефіцит колаборантів – ЦНС


На Донеччині спостерігається дефіцит колаборантів - ЦНС

Російським окупантам не вистачає колаборантів, які готові йти працювати в каральні структури – “поліцію”, “прокуратуру” та інші “органи”.

На тимчасово захоплених територіях Донецької області росіяни не можуть набрати достатньо людей у фейкові органи окупаційної адміністрації. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Російським окупантам не вистачає колаборантів, які готові йти працювати в каральні структури – “поліцію”, “прокуратуру” та інші “органи”.

“Після загострення гуманітарної кризи та масової мобілізації чоловіків із ТОТ, місцеве населення остаточно перестало вірити пропаганді окупантів про “русский мир”. Міста виходять з-під контролю росіян, а для стабілізації ситуації уряд РФ ухвалив рішення “командувати” працівників МВС, а також ФСБ і прокуратур. Для них уже готують житловий фонд, фактично віджимаючи квартири у місцевих, для розселення своїх “працівників”, – йдеться в повідомленні ЦНС.

Зазначається, що ця ситуація стає черговим доказом загальної фіктивності підтримки росіян на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, у Херсоні затримали колишніх керівників російської катівні.

Раніше повідомлялося, що в РФ починають програму підготовки кадрів для роботи в окупаційних адміністраціях.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button