Україна

На Донеччині росіяни розстріляли пораненого українського полоненого


На Донеччині росіяни розстріляли пораненого українського полоненого

У Бахмутському районі військовослужбовець ЗСУ, ймовірно, отримав поранення. Росіяни розстріляли беззбройного військового.

На Бахмутському напрямку окупанти розстріляли, ймовірно, пораненого військовослужбовця ЗСУ. Розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Про це 18 жовтня повідомив Офіс генпрокурора.

Зазначається, що під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі військовослужбовець ЗСУ, ймовірно, отримав поранення. Через деякий час будівлю, у якій він перебував, захопили окупанти, а його взяли у полон.

Беззбройного захисника, який лежав на землі, вони розстріляли. Попередньо, це сталось 6 вересня 2024 року, близько 10:00, поблизу Фенольного заводу на території селища Нью-Йорк, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні розслідують розстріл 16 полонених бійців ЗСУ росіянами на Покровському напрямку. Вже встановили підрозділ окупантів, які могли здійснити страту.

Раніше біля Роботиного на Запорізькому напрямку російські військові жорстоко розстріляли двох українських полонених ЗСУ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × two =

Back to top button