Україна

На Донеччині під час авіаудару поранено трьох цивільних


На Донеччині під час авіаудару поранено трьох цивільних

Ворожа авіабомба поцілила у приватний житловий будинок, зруйнувавши його вщент. Поранено господарів будинку та їхнього сусіда.

У Бахмутському районі Донеччини внаслідок авіаудару росіян дістали поранення троє людей. Про це в четвер, 29 лютого, повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що авіаудару було завдано 29 лютого о 16:50 по селищу Щербинівці Бахмутського району, ймовірно, з використанням ФАБ-250.

“Ворожа авіабомба поцілила у приватний житловий будинок, зруйнувавши його вщент. Від уламків та вибухової хвилі на території домоволодінь неподалік дістали поранення троє громадян”, – повідомили в прокуратурі.

Жінку 63 років госпіталізували з мінно-вибуховою і черепно-мозковою травмами, струсом головного мозку й серцевим нападом. Поранено також її 65-річного чоловік чоловіка і їхнього сусіда 76 років, які перебували на вулиці. Пораненого 76-річного чоловіка доставили до медичного закладу з кровотечею, його стан стабілізували.

Повідомляється також, що пошкоджено не менше 10 сусідніх будинків і господарських споруд. 

Раніше 29 лютого російська армія атакувала з безпілотника Берислав Херсонської області, відомо про двох поранених. Під ворожий удар потрапили двоє людей: 91-річна жінка та 58-річний чоловік дістали контузії, вибухові травми та уламкові поранення рук і ніг.

Авіація РФ вдарила по селу на Запоріжжі, є жертва

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button