Україна

На Донбасі загинув український військовослужбовець

На Донбасі, неподалік населеного пункту Мар’їнка загинув український військовослужбовець. Про це пише в Facеbook оперативно-тактичне угруповання “Схід”, повідомляє 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“12 березня, недалеко від населеного пункту Мар’їнка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” збройні формування Російської Федерації в черговий раз здійснили обстріл позицій українських захисників”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення, не сумісні з життям. На даний момент на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

На Донбасі протягом четверга, 11 березня, СММ ОБСЄ зафіксувала 27 порушень “режиму тиші”. Зокрема, в Донецькій області зафіксували 13 порушень, в Луганській області – 14.

Back to top button