Україна

На Донбасі загинули двоє українських військових

Ще дев'ять військових отримали поранення

Внаслідок обстрілів на Донбасі загинуло двоє українських військових, а ще 9 отримали поранення, один отримав бойове травмування.

Стан здоров’я трьох бійців – середньої тяжкості, інших – задовільний, – інформує 1NEWS.

Обстріли здійснювалися з артилерійських систем калібру 122-мм, з ручних і автоматичних станкових протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів 120 калібру та стрілецької зброї.

Було здійснено обстріл цивільної інфраструктури Новогнатівки з великокаліберної зброї, внаслідок чого пошкоджено приватну будівлю і прилеглу територію. Постраждалих серед місцевого населення немає.

Також повідомляється, що українські військові відкривали вогонь у відповідь на обстріли. Тим часом у самопроголошеній “ДНР” звинуватили українських військових у порушеннях режиму припинення вогню.

За даними штабу ООС, поблизу населеного пункту Нью-Йорк проросійські сепаратисти за допомогою безпілотного літального апарату скинули міни калібру 82-мм. Крім того, в Донецькій області зафіксовано два прольоти  безпілотних літальних апаратів типу “Орлан-10” із перетином лінії розмежування.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button