Україна

На Донбасі загинули четверо мирних жителів


Росіяни вдарили по Донецькій області ракетами ЗРС С-300, реактивними системами Смерч, Град, Ураган, артилерією та танками.

Минулої доби, 22 червня, під вогнем ворога перебували 14 населених пунктів – Торецьк, Слов’янськ, Бахмут, Часів Яр, Авдіївка, Курахове, Іллінівка, Бересток, Очеретине, Георгіївка, Щербинівка, Іванівка, Пришиб, Зайцеве. Про це повідомляють у ГУНП Донецької області.

Зруйновано та пошкоджено 25 цивільних об’єктів – 18 житлових будинків, з них два багатоквартирні, сільськогосподарський склад, комунальне підприємство, станцію мобільного оператора тощо.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Telegram повідомив, що 22 червня в області внаслідок ворожого обстрілу загинули четверо мирних жителів. Ще п’ятеро людей отримали поранення.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за останні три дні війська РФ змогли просунутися у бік Лисичанська більш ніж на п’ять кілометрів завдяки резервам та потужній щільності вогню. Але незважаючи на успіхи Росії на цьому напрямку, спроби захоплення західної частини Донецької області залишаються марними.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button