Україна

На Донбасі за минулий тиждень на 30% зменшився пасажиропотік

На Донбасі за минулий тиждень на 30% зменшився пасажиропотік через контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється тільки в “Станиці Луганській”. Навпроти КПВВ “Новотроїцьке” окупаційні війська розблокують рух двічі на тиждень – у понеділок і п’ятницю”, – йдеться в повідомленні.

Через “Станицю Луганську” пасажиропотік порівняно з минулим тижнем зменшився на 30%. На окуповану територію пройшли 9469 осіб, на підконтрольну Україні – 8684.

КПВВ “Новотроїцьке” перетнули 433 людини і 68 транспортних засобів у бік тимчасово окупованої частини Донбасу, та 610 громадян і 99 транспортних засобів – у напрямку контрольованої території.

Крім того, бойовики не допустили на тимчасово окуповану територію України 6 осіб, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Раніше повідомлялося, що контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду “Чаплинка”, який розташований між Херсонською областю та окупованим Кримом, з 19 червня по 15 липня не працюватиме.

Back to top button