Україна

На Донбасі за день знищили вісім танків РФ

На Донбасі за день знищили вісім танків РФ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

ЗСУ на Донбасі знищили вісім ворожих танків за день (архівне фото)

Українські захисники ліквідували 40 окупантів. Війська РФ продовжують обстріл населених пунктів. Загинули щонайменше вісім мирних жителів.

 

У Донецькій та Луганській областях за добу 19 травня знищено вісім ворожих танків та 14 одиниць бойової броньованої техніки. Про це повідомляє угруповання Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

 

“Українські захисники та захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили сьогодні 14 атак ворога. На двох локаціях ще тривають бої. Наші відважні воїни завдають рашистським загарбникам втрати у живій силі та техніці”, – йдеться у зведенні.

 

Наголошується, що за добу військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили вісім ворожих танків, 14 одиниць бойової броньованої техніки та шість одиниць автомобільної техніки.

 

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони у небі українського Донбасу збили один безпілотний літальний апарат на кшталт Орлан-10.

 

Також на добу на сході українські захисники ліквідували 40 окупантів.

 

Також повідомляється, що російські війська обстріляли близько 50 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, зруйнували та пошкодили понад 40 цивільних об’єктів з них: 31 житловий будинок, санаторій, спортивний комплекс, гуртожиток технікум, офіс Ощадбанку, райвідділ освіти, транспортне підприємство, газопровід.

 

Внаслідок цих обстрілів загинули щонайменше вісім мирних жителів, ще дев’ять отримали поранення. Продовжуються рятувально-пошукові роботи.

 

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button