Україна

На Донбасі відновили енергопостачання 10 тисяч споживачів


На Донбасі відновили енергопостачання 10 тисяч споживачів

Без електропостачання залишаються 112 населених пунктів регіону, до яких ремонтні бригади не мають доступу.

Ремонтні бригади повернули світло для тисяч споживачів у Донецькій області за добу, які були знеструмлені після російських обстрілів. Про це повідомив енергохолдинг ДТЕК у неділю, 10 грудня.

У компанії нагадали, що через бойові дії в регіоні постійно зазнає пошкоджень критична інфраструктура, тому енергетикам щоденно доводиться усувати наслідки обстрілів. Лише за минулу добу світло повернулось у домівки 9 229 родин Донеччини.

При цьому без електропостачання поки що залишаються 112 населених пунктів регіону, до яких фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт.

“Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України”, – завпевнили у ДТЕК.

Нагадаємо, сьогодні вранці через негоду, бойові дії і технологічні порушення без світла залишалися 455 населених пунктів у низці областей України.

А два дні тому росіяни в черговий раз обстріляли одну з теплових електростанцій у прифронтовому регіоні. Персонал не постраждав.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button