Україна

На Донбасі окупанти обстріляли 10 міст та сіл

На Донбасі окупанти обстріляли 10 міст та сіл

Окупанти на Донбасі за добу зруйнували понад 30 будинків

Протягом минулої доби війська РФ не припиняли вести вогонь на сході України. На Донеччині зруйнували понад 30 будівель, є поранені та загиблі.

Минулої доби російські війська вдарили по таких населених пунктах – Маріуполь, Лиман, Авдіївка, Покровськ, Сіверськ, Святогірськ, Ярова, Новомиколаївка, Очеретине, Шевченко. Про це повідомляє Національна поліція України у вівторок, 3 травня.

Ворог обстрілював мирне населення з авіації, реактивних систем залпового вогню Град, танків, важкої артилерії та крилатими ракетами. Серед мирного населення є загиблі та поранені. Руйнування отримали щонайменше 33 цивільні об’єкти. Це житлові будинки, дитячі оздоровчі заклади, школа та об’єкти життєзабезпечення.

Поліцейські відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, російська армія продовжує страждати від поганого командування, низького морального духу та поганої логістики. Міністерство оборони США оцінило прогрес російської армії на Донбасі як “мінімальний у кращому разі”. А на Донецькому та Луганському напрямках за добу 2 травня українські військовослужбовці відбили 12 атак армії Росії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button