Україна

По Сумщині за день росіяни випустили понад 150 снарядів і мін


По Сумщині за день росіяни випустили понад 150 снарядів і мін

Російські загарбники продовжують бити по Сумській області. За добу 26 червня вони випустили по області понад 150 мін та снарядів.

 

Внаслідок ворожих обстрілів Сумської області одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Про це у неділю, 26 червня, повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у своєму Telegram-каналі.
 
“Цей день у нас пройшов під постійними обстрілами. Вороги зі своєї території вели вогонь зі ствольної та реактивної артилерії. Випускали некеровані ракети з гелікоптерів.
 
Постраждали території чотирьох громад Сумщини: Юнаківська, Білопільська, Краснопільська та Шалигінська. Загалом за сьогодні росіяни випустили понад 150 снарядів та мін”, – розповів він.
 
Найбільше постраждала Краснопільська громада, зафіксовано близько ста прильотів на день. На території її сіл пошкоджено приватні господарські споруди, водонапірну вежу та ферму.
 
Нагадаємо, що в результаті ракетного обстрілу з боку РФ у Києві, було пошкоджено житловий будинок і дитячий садок. Одна людина загинула.
 
Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетних ударів по Сарнах Рівненської області, які сталися 25 червня, кількість загиблих збільшилася до чотирьох. Поранених уже сім.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button