Україна

На Чернігівщині водій збив двох дітей на смерть


На Чернігівщині водій збив двох дітей на смерть

Водій легкового автомобіля Opel допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги та здійснив наїзд на пішоходів – двох дівчаток.

У селі Нова Басань Ніжинського району легковийавтомобіль Opel збив двох дівчаток 12 та 13 років, які йшли узбіччям. Обидві дитини загинули, повідомило управління Нацполіції Чернігівської області у понеділок, 7 жовтня.

Повідомлення про смертельну ДТП надійшло вчора близько 20:00.

“Поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля Opel, рухаючись по вулиці Шевченка в селі Нова Басань в напрямку центру села, неподалік перехрестя з вулиці Полонського допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги та здійснив наїзд на пішоходів – двох дівчат віком 12 та 13 років, які рухалися правим узбіччям дороги назустріч автомобілю. Внаслідок ДТП обидві дівчинки загинули”, – йдеться у повідомленні.

Поліція затримала водія автомобіля. Транспортний засіб вилучено. Вже відомо, що водій був тверезий.

За фактом ДТП відкрили провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб (ч.3 ст.286 КК України). Водію загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, два дні тому у Вараському районі Рівненської області в лобовому зіткненні легковика Mazda та мікроавтобуса загинули двоє людей, серед них – 16-річний хлопець. Ще четверо людей були травмовані.

В Києві у водія на дорозі стався напад епілепсії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight − five =

Back to top button