Україна

На Чернігівщині починають відновлювати критичну інфраструктуру

На Чернігівщині починають відновлювати критичну інфраструктуру

Фото: Черниговская ОГА

У Чернігівській області відновлюють електромережі

Уже 150 млн гривень виділено, і ці гроші містяться на казначейських рахунках Чернігівської області.

Влада Чернігівської області починає відновлення об’єктів критичної інфраструктури регіону. Про це повідомив голова місцевої обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус у понеділок, 16 травня.

За його словами, завершилися всі процедури перерахування коштів та затвердження кошторисів.

“Цього тижня, сподіваюся навіть сьогодні, обласна адміністрація спільно з балансоутримувачами, підрядниками починає відновлення об’єктів критичної інфраструктури: електромережі, водоканал, лікарні та дитячі садки. Без цих об’єктів дуже важко жити у Чернігові. Друга черга – житловий фонд. Ми до неї дійдемо, але після критичної інфраструктури”, – розповів Чаус.

Він наголосив, що вже 150 млн гривень виділено, і ці гроші перебувають на казначейських рахунках області. З них частина перерахована до управління капітального будівництва.

Нагадаємо, 12 травня росіяни завдали удару по Новгород-Сіверському Чернігівської області. Тоді троє людей загинули і 14 отримали поранення. Метою ворога став інтернат ім. Ушинського та школа №2. Також пошкодження отримали будівля Новгород-Сіверської РДА, гуртожиток медичного коледжу, магазин та приватні будинки.

На Чернігівщині обмежили пересування населення


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button