Україна

На Чернігівщині чоловіки вбили підприємця, щоб продати його трактор


На Чернігівщині чоловіки вбили підприємця, щоб продати його трактор

Житель приміського села у Менській громаді зник безвісти напередодні Різдва, але повідомлення про це надійшло до поліції лише 5 січня.

На Чернігівщині поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві. Про це сьогодні, 12 січня, повідомила пресслужба поліції Чернігівської області.

Двох жителів м. Мена Корюківського району підозрюють у вбивстві підприємця з Менської громади заради заволодіння його трактором.

Повідомляється, що 44-річний житель приміського села у Менській громаді зник безвісти напередодні Різдва, але повідомлення про це надійшло до поліції лише 5 січня: мати чоловіка заявила, що вже два тижні не бачила сина і не може з ним зв’язатися.

Під час розшукових заходів поліція встановила особи двох жителів Мени, причетних до вбивства, і затримала їх. Підозрювані – чоловіки віком 29 та 20 років – зізналися у скоєному й надали правдиві свідчення.

“Поліцейські встановили, що до вчинення особливо тяжкого злочину спільників підштовхнуло бажання будь-що нажитися на продажі трактора, який належить підприємцю. Спочатку вони сподівалися викупити техніку у власника задешево і перепродати, навіть підшукали покупця. Однак потерпілий категорично відмовився від оборудки. Невдача не зупинила, а розлютила фігурантів. Вони вирішили вбити непоступливого підприємця, а далі діяти за попереднім планом. Потерпілого вдарили кілька разів металевим предметом по голові, а коли знепритомнів – задушили. Надалі, прагнучи приховати сліди злочину, загорнули труп у ковдру і легковиком вивезли його в лісосмугу, подалі від села”, – повідомили в поліції.

Поліцейські виявили тіло загиблого, а також знаряддя злочину.

Результатом ретельної аналітичної роботи стало похвилинне відновлення як усіх пересувань зловмисників, так і маршруту руху викраденого трактора. Виявляється, сільгосптехніку ще у день вбивства її власника вивезли евакуатором на Сумщину. Покупець не надто переймався походженням придбаного майна, – йдеться в повідомленні.

Затриманим оголошено підозру в умисному вбивстві, скоєному групою осіб з корисливих мотивів, і в незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Нагадаємо, вселі Підвиноградів Берегівського району Закарпатської області сталася масова бійка, під час якої 34-річний місцевий житель вбив 40-річного.

У Києві жорстоко вбили військового: тіло знайшли у водоймі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button