Україна

На Буковині затримали посадовицю лікарської комісії, яка брала хабарі


На Буковині затримали посадовицю лікарської комісії, яка брала хабарі

За результатами обшуків за місцем роботи та місцем проживання підозрюваної поліцейські вилучили гроші у різній валюті на загальну суму 8,4 млн грн.

Завідувачка відділення – членкиня комісії одного з медичних закладів, за гроші “реєструвала” чоловіків призовного віку особами з ІІ-ю групою інвалідності. Вартість послуги від 3500 до 5000 доларів.Фігуратку затримали. Про це 18 березня повідомила Нацполіція.

Зазначається, що кошти жінка отримувала за кожен етап корупційної схеми. В ході процесуальних заходів правоохоронці задокументували отримання медикинею 2000 гривень, 600 євро та 3500 доларів неправомірної вигоди.

Фігуранці повідомили про підозру. За результатами обшуків за місцем роботи та місцем проживання підозрюваної поліцейські вилучили гроші у різній валюті на загальну суму 8,4 млн грн.

Їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення  застави у розмірі 181 680 грн.

 

 

Нагадаємо, під час обшуку у колишнього голови Чернігівської обласної військово-лікарської комісії (ВЛК) в одній з квартир у Києві виявили майже 1 млн доларів.

Раніше повідомлялося, що на Київщині затримали очільницю ВЛК, яка “списала” 50 ухилянтів за понад 10 млн гривень. А завідувач психіатричного відділення столичної клініки за 6000 доларів встановлював ухилянтам фіктивну інвалідність.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button