Україна

На Буковині у п’яному ДТП постраждали троє дітей


На Буковині у п яному ДТП постраждали троє дітей

Нетверезий меселі Вітрянка 22-річний місцевий житель не впорався з керуванням BMW. Чолвік виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся із огорожею.

У Дністровському районі Чернівецької області сталася дорожня аварія, в якій травмувалися п’ятеро осіб. Про це повідомила Нацполіція у неділю, 24 березня.

Вказано, що у селі Вітрянка 22-річний місцевий житель не впорався з керуванням BMW. Чолвік виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся із огорожею.

“Унаслідок аварії постраждав водій та четверо пасажирів легковика віком 5, 10, 15 і 26 років. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння (ч.2 ст.286-1 КК України).

Нагадаємо, 21 березня у Кам’янському районі Дніпропетровської області автомобіль Lexus RX 300 врізався у блокпост. Тоді постраждали двоє людей, серед яких один поліцейський.

Остап Ступка вперше розповів, чи вплинула “п’яна ДТП” на його кар’єру

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button