Україна

На Андріївському узвозі планують заборонити продаж картин і сувенірів – 1News

Продавців перемістять на нові торгові місця


Фото з відкритих джерел

У Києві планують заборонити продаж картин та сувенірів на Андріївському узвозі, а також на Десятинній та Володимирській вулицях. Натомість торговців збираються перемістити на Алею художників та Пейзажну алею. Про це йдеться у відповідному протоколі КМДА.

Документ передбачає, що до 14 лютого цього року Подільська районна держадміністрація повинна розробити план-схему, згідно з якою продавців сувенірів перемістять на нові торгові місця. До 1 березня продавці сувенірів та картин мають переїхати на нові локації.

Також було наказано вжити дієвих заходів щодо ліквідації стихійної торгівлі сувенірною та художньою продукцією з вулиць Десятинної та Володимирської у Шевченківському районі Києва.

Санітарно-технічний стан вищезгаданих вулиць будуть тримати на постійному контролі.

1News за темою: Відео дня: Сноубордисти “обкатали” Андріївський узвіз у Києві

Нагадаємо, не так давно комісія з питань найменувань Київської міської держадміністрації підтримала перейменуваня низки вулиць та провулків. Також відомство ухвалило рішення про присвоєння скверу на розі Андріївського узвозу та Боричевого Току імені оперного співака, Героя України, який загинув на Донбасі, Василя Сліпака. 






ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button