Україна

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Еквадору


МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Еквадору

Тим громадянам, які вже перебувають на території Еквадору, рекомендують уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в демонстраціях, неухильно дотримуватися заходів безпеки.

У зв’язку із погіршенням безпекової ситуації в Республіці Еквадор МЗС України рекомендує українським громадянам утриматися від будь-яких поїздок до цієї країни до стабілізації безпекової ситуації. Про це сьогодні, 10 січня, повідомила пресслужба МЗС.

“Тим громадянам, які вже перебувають на території Еквадору, рекомендуємо уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в демонстраціях, неухильно дотримуватися заходів безпеки, виконувати законні вимоги правоохоронних органів, відстежувати повідомлення місцевих органів влади про подальший розвиток ситуації, не залишати місця свого проживання без крайньої необхідності, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу,” – йдеться в повідомленні.

У випадку потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю і здоров’ю, МЗС рекомендує громадянам України невідкладно звертатися до посольства України в Республіці Перу за номером телефону: +51 993 458 779, на адресу електронної пошти: [email protected] або на цілодобову гарячу лінію МЗС України: +38 044 238 1588, адреса електронної пошти: [email protected].

Нагадаємо, в Еквадорі оголошено режим “внутрішнього збройного конфлікту”. Озброєні люди у прямому ефірі взяли у заручники ведучих та співробітників телеканалу TCTelevisión.

Втеча століття. Зник небезпечний мафіозі Еквадору

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button