Україна

МЗС не підтримує думку посла України в Німеччині про Бандеру та поляків


МЗС не підтримує думку посла України в Німеччині про Бандеру та поляків

Андрій Мельник висловив позицію щодо того, що у Польщі вірять російським твердженням про лідера ОУН Степана Бандеру. У МЗС заявили, що це його особиста думка.

У МЗС України заявили, що не поділяють висловлену послом України в Німеччині Андрієм Мельником позицію щодо того, що в Польщі вірять російським твердженням про лідера ОУН Степана Бандеру. Про це йдеться у коментарі спікера міністерства Олега Ніколенка.

“Ми впевнені, що відносини України та Польщі зараз перебувають на своєму піку. Україна вдячна Польщі за безпрецедентну підтримку у боротьбі з агресією Росії. Нас ніщо не роз’єднує, оскільки як у Києві, так і у Варшаві є повне розуміння необхідності збереження єдності перед невідкладними загрозами. Слова посла України в Німеччині Андрія Мельника, висловлені в інтерв’ю німецькому журналісту, є його особистою думкою та не відображають позицію МЗС України”, – йдеться в офіційному коментарі.

Нагадаємо, посол України в Німеччині Андрій Мельник відмовився перепрошувати за висловлювання на адресу німецького канцлера Олафа Шольца: Мельник назвав Шольца “ображеною ковбасою”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button