Україна

Минулого року підприємство “АрселорМіттал Кривий Ріг” заробило майже 70 млрд грн

Найбільше гірничо-металургійне підприємство України “АрселорМіттал Кривий Ріг” у 2018 році отримало майже 70 мільярдів гривень чистого доходу, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу компанії .

Про це свідчать фінансові показники  компанії за минулий рік.

Зокрема, чистий дохід від реалізації продукції в минулому році становив 2,5 млрд доларів (70 мільярдів гривень). Чистий прибуток – 0,35 млрд доларів.

Сума інвестицій (капітальні та операційні витрати) – 443 млн доларів.

Також у компанії розповіли про власні інвестпроекти, серед них: будівництво двох машин безперервного лиття заготовок і комплексу нових коксових батарей, реконструкція агломераційного і конвертерного цехів, будівництво фабрики огрудкування тощо.

Окрім цього, компанія інвестує у закупівлю великогабаритної кар’єрної техніки і технологічного автотранспорту, капітальні та поточні ремонти обладнання, фінансує заходи щодо зниження впливу на навколишнє середовище.

У планах на 2019 рік — інвестиції в оновлення власних виробничих потужностей. У компанії додали, що капітальні та операційні витрати на цей рік заплановані на загальну суму 450 млн доларів.

“Загальний обсяг інвестицій у розвиток виробництва на період із 2018 року по 2022-й встановлено в розмірі 1,8 млрд доларів”, — проінформували у прес-службі.

 

 

 

 

Back to top button