Україна

Милованов очолив наглядову раду “Укроборонпрому”

До цього призначення Милованов був позаштатним радником голови Офісу президента України Андрія Єрмака та виконував обов'язки генерального директора державного підприємства "Національний фонд інвестицій України"

Колишній міністр економіки, торгівлі та сільського господарства України, а нині – позаштатний радник керівника Офісу президента України Тимофій Милованов став головою наглядової ради державного концерну “Укроборонпром”.

Про це інформує 1NEWS.

У повідомленні пресслужби “Укроборонпрому” зазначається, що наглядова рада представлена п’ятьма членами.

До повноважень наглядової ради “Укроборонпрому” належить, зокрема, затвердження стратегії розвитку та напрямів діяльності концерну, а також здійснення контролю за виконанням концерном та його учасниками покладених на них завдань у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва.

Виступаючи на засіданні наглядової ради, Милованов висловив впевненість, що реформа концерну “автоматично відкриє доступ до капіталу, інвестицій та міжнародного трансферу технологій”.

“Ми не маємо права не скористатися шансом на фінансово-економічне оздоровлення підприємств “Укроборонпрому”, якщо корпоратизація у перспективі дозволить оснастити нашу армію новітніми високотехнологічними та наукоємкими зразками озброєння та військової техніки”, – наголосив Милованов.

До цього призначення Милованов був позаштатним радником голови Офісу президента України Андрія Єрмака та виконував обов’язки генерального директора державного підприємства “Національний фонд інвестицій України”.

З серпня 2019 року до березня 2020 року він очолював міністерство економіки, торгівлі та сільського господарства України, а до цього був членом ради Національного банку України (НБУ).

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button