Україна

Миколаїв потрапив під артобстріл, є жертви

Миколаїв потрапив під артобстріл, є жертви

Фото: Новости-N

Внаслідок вибуху пошкоджено мікроавтобус Ford та Волга

Великокаліберний снаряд вибухнув на вул. 2-й Набережній. Водій припаркованого біля гаражів Ford отримав осколкове поранення та помер.

 

Зранку в понеділок російські окупанти знову хаотично обстрілювали Миколаїв із артилерії. Про це повідомила голова облради Ганна Замазєєва у Telegram 6 червня.

 

Вона зазначила, що стріляли по житлових будинках у різних районах міста, де немає жодних військових об’єктів.

 

“На жаль, за попередньою інформацією, є постраждалі цивільні і загиблий. Співчуття рідним”, – написала Замазєєва.

 

Своєю чергою, місцеве видання Новости-N уточнює, що загинув водій мікроавтобуса Ford. Великокаліберний артилерійський снаряд вибухнув на вул. 2-й Набережній. Водій припаркованого біля гаражів Ford отримав осколкове поранення та помер на місці пригоди.

 

Також внаслідок вибуху пошкоджено два автомобілі: мікроавтобус Ford та Волга. Останній внаслідок влучення снаряда спалахнув – у ньому повністю вигорів салон.

 

Про загиблого відомо, що він – мешканець Миколаєва, вік – близько 50 років. У чоловіка залишилася сім’я – дружина та діти. Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу.

 

 

Раніше повідомлялося, що за добу 5 червня у Миколаєві та області від обстрілу постраждали 29 людей. Загалом у лікарнях регіону перебувають 286 поранених громадян.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button