Україна

Ми маємо потенціал перемогти – Зеленський


Ми маємо потенціал перемогти - Зеленський

Україна має достатній потенціал, щоб пройти важкий шлях війни з РФ, зазначив глава держави.


Україна матиме більше дронів і засобів радіоелектронної боротьби. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні в неділю, 14 січня.
 
“Перші два тижні цього року вже додали Україні сили й можливостей. Є нові пакети підтримки для наших воїнів. Є дуже потрібні домовленості про спільне виробництво зброї та снарядів, особливо чутливе питання – дрони. Дронів буде більше”, – сказав глава держави.
 
За словами Зеленського, готуються чергові хороші новини щодо ППО. “Пам’ятаємо про ракети, про засоби радіоелектронної боротьби – буде більше. І незмінно, місяць за місяцем нарощуємо наше, українське виробництво артилерії”, – додав президент.
 
“Україна має достатній потенціал, щоб пройти цей важкий шлях війни. Ми маємо потенціал, щоб об’єднувати світ. Маємо потенціал перемогти. Головне – вірити у свої сили. І вірити в Україну”, – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент дорікнув Заходу через нестачу ППО. Глава держави заявив, що якби партнери передали Україні сім систем Patriot, то в Одесі, Харкові та Херсоні не гинули б люди.

Наразі, за словами Зеленського, в України немає повноцінного захисту ППО від російських атак, а також особливо не вистачає систем захисту від балістичних ракет.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button