Україна

МВФ, ЄІБ і G7 підкреслили необхідність поліпшення корпоративного управління – 1News


Фото з відкритих джерел

Також там заявили про необхідність поліпшення корпуправління

Міжнародний валютний фонд (МВФ), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) і група послів країн Великої сімки (G7) підкреслили необхідність посилення в Україні антикорупційних інституцій і поліпшення корпоративного управління, повідомляється в Twitter G7 за підсумками зустрічі з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

“Вчора посли G7 зустрілися з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем для обговорення широкого кола питань. Вони підтвердили свою підтримку зусиль з втілення реформ і підкреслили важливість виконання умови програми stand-by МВФ і макрофінансової допомоги ЄС”, – зазначено в повідомленні.

Уточнюється також, що після цього група послів отримала змістовний брифінг від МВФ і ЄІБ.

“Всі погодилися з необхідністю посилення антикорупційних інституцій, всеосяжної судової реформи і поліпшення корпоративного управління для сприяння процвітанню і стійкості України і виконання нею міжнародних зобов’язань”, – резюмується в Twitter G7.

1News по темі: МВФ прогнозує подальше зростання цін на газ і нафту через ситуацію навколо України

Нагадаємо, раніше голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявляв, що Україна за відсутності додаткових потрясінь може пройти друге півріччя 2022 року без термінового підписання нової програми з Міжнародним валютним фондом. При цьому парламентарій висловив упевненість в отриманні двох траншів, що залишилися.


Джерело

Back to top button