Україна

Мустафу Найєма звільнили з «Укроборонпрому»

Мустафу Найєма звільнили з посади заступника генерального директора з управління активами «Укроборонпрому» через скасування цієї посади. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

«Після чергової реорганізації мою посаду скоротили. Без пояснень. Не буду приховувати, для мене це рішення було несподіваним. Проте, наша співпраця з Концерном на цьому етапі закінчується. З поваги до всієї команди цей пост буде моїм єдиним публічним коментарем з цього приводу,  – зазначив Найєм.

Він додав, що його команда підійшла до етапу корпоратизації компанії ближче, ніж будь-хто до них. «Ми закінчили інвентаризацію всього майна, майже на третину збільшили надходження від продажу непрофільних активів, в 3 рази скоротили терміни розгляду заявок на операції з майном, передали до Фонду держмайна 17 підприємств, які втратили значення для оборонки. Предмет моєї особливої гордості – перша в історії Концерну інвентаризація всіх об’єктів права інтелектуальної власності», – додав Мустафа Найєм.

В «Укроборонпромі» підтвердили цю інформацію. «Заступник генерального директора з управління активами Мустафа Найєм залишає ДК «Укроборонпром». З метою оптимізації організаційної структури Концерну посаду заступника генерального директора з активів буде ліквідовано. У цілому штат Укроборонпрому буде оптимізовано на 10%».

Народний депутат Верховної Ради 8 скликання Мустафа Найєм був призначений на посаду заступника гендиректора державного концерну «Укрборонпром» у листопаді 2019 року.

Back to top button