Україна

Мураєв передав управління телеканалом «Наш» редакційному колективу

Колишній народний депутат, власник телеканалу «НАШ» Євген Мураєв оголосив про передачу управління каналом його трудовому колективу з п’ятниці, 2 липня. Про це він оголосив в ефірі телеканалу, пишуть «Вести».

«З п’ятниці я повністю передаю все управління телеканалу трудовому колективу, редакції колективу. Я перестаю займатися медіа менеджментом, бізнесом», – сказав Мураєв.

За його словами, Україна «перебуває на порозі дуже неприємних подій», в зв’язку з чим зараз важливо міняти все разом «в рамках національного діалогу і громадянського миру».

«Я хочу обговорити з усією країною ту формулу країни, яку бачу. Ми будемо обговорювати її в усіх містах. Я вважаю, нам потрібна нова формула, яка зможе нас об’єднати і розвивати. Я запрошую всіх до конструктивного діалогу. Я впевнений, що телеканал не відмовить надати нам площадку, в яких би містах ми не були. Приєднуйтесь, ми на порозі дуже неприємних подій. і якщо ми не зрозуміємо, що це треба міняти разом в рамках національного діалогу і громадянського миру, нас чекають дуже сумні наслідки», – додав він.

Нагадаємо, раніше Мураєв був народним депутатом та власником телеканалу NewsOne. У 2018 році родина Мураєва передала корпоративні права на телеканал NewsOne нардепу Тарасу Козаку.

Також Мураєв зараз є лідером партії «Наші».

Back to top button