Україна

МОЗ оновило поділ на карантинні зони

Міністерство охорони здоров’я оновило карту карантинних зон в Україні – у червоній зоні залишаються Київ та ще 12 областей України. Про це на підставі даних Міністерства охорони здоров’я повідомляє 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

Так, згідно з оновленою карантинною картою МОЗ у червоній зоні залишаються Київ, Київська, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області. Тут діють найжорсткіші карантинні обмеження.

У помаранчевій, попереджувальній зоні залишаються Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області.

Відповідно до оновлених даних, у жовтій зоні перебувають лише Херсонська та Івано-Франківська області. Тут діють найм’якіші карантинні обмеження, запроваджені в Україні – маски у громадських місцях, дотримання дистанції у магазинах та дозволено роботу ресторанів з 07.00 до 24.00.

Як повідомляв Укрінформ, Держкомісія ТЕБ на НС встановила з 11 квітня червону зону епіднебезпеки на Харківщині та скасувала на Івано-Франківщині.

В Україні станом на 11 квітня лабораторно підтверджено 1 853 249 випадків COVID-19, з них за добу – 12 112.

Back to top button