Україна

Моніторингові канали пишуть про ракету випущену у бік Дніпра


Моніторингові канали пишуть про ракету випущену у бік Дніпра

Дрони були помічені у Херсонській, Дніпропетровській, Харківській та Полтавській областях. Повідомляється про рух “мопедів” у бік Полтави.

Росіяни атакують України безпілотниками. Наразі, у п’ятницю, 10 листопада, тривога лунає у семи областях. Пройти в укриття просять жителів Миколаївської, Херсонської, Запорізської, Дніпропетровської, Полтавської, Харьківської, Луганської областей. 

Як вказують моніторингові канали, росіяни запустили по Україні декілька груп дронів. 

Перша група помічена у Миколаївській області. Друга група ворожих безпілотників пролітає через Бериславський район Херсонської області у бік Снігурівського району Миколаївської області

Третя пара дронів з Дніпропетровської області летить у бік Полтавської області.
 
“Загроза “мопедів” для Миколаївської, Дніпропетровської та Полтавської областей” , – повідомляє моніторинговий канал Ніколаєвський Ваньок. 
 
У свою чергу моніторинговий канал Чому тривога/радар повідомляє про швидкісну ціль в сторону Дніпра. 
 
“Швидкісна ціль в районі Запоріжжя. Попередньо ракета на Дніпро”, – йдеться у повідомлені. 
 
Нагадаємо, сьогодні вдень війська РФ обстріляли мікрорайон Корабел у Херсоні. Повідомлялося про двох постраждалих. Пізніше з’явилися повідомлення, що кількість поранених зросла до трьох, один чоловік загинув. Під час ворожих обстрілів пошкоджено чотири багатоповерхові будинки, будівлі навчального закладу та церкви.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button