Україна

Модернізація станції радіотехнічної розвідки Кольчуга розпочалася в Україні – 1News

Одним із основних завдань є суттєве підвищення характеристик зазначеної станції

Станція радіотехнічної розвідки “Кольчуга”
Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Один із українських науково-виробничих комплексів розпочав модернізацію станції радіотехнічної розвідки “Кольчуга”. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України.

“Для Збройних Сил України оновлять мобільну автоматизовану станцію радіотехнічної розвідки “Кольчуга”. Відповідне замовлення від Міністерства оборони України отримав один із науково-виробничих комплексів”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що одним із основних завдань, визначених у відповідному замовленні, є суттєве підвищення характеристик зазначеної станції. 

Нагадаємо, нещодавно на озброєння Збройних сил України було прийнято 120-мм міномет МП-120 виробництва ТОВ “Українська бронетехніка”. МП-120 схожий за характеристиками на проблемні міномети М120-15 “Молот” виробництва заводу “Маяк”, який був виготовлений на основі радянського 2Б11. 

Також нещодавно до Києва привезли вже восьму партію військової допомоги зі США. Було доставлено 86 тонн вантажу із боєприпасами. Очікується, що загалом таких рейсів буде 45.


Джерело

Back to top button