Україна

МО допустило до експлуатації бронеавтомобіль Джура


МО допустило до експлуатації бронеавтомобіль Джура

Залежно від призначення бронеавтомобіль можуть виготовляти у різних конфігураціях бронекабіни та багажного відділення.

Міноборони України кодифікувало та допустило до експлуатації у військах легкий бронеавтомобіль Джура,  призначений для виконання різних тактичних завдань. Про це повідомляє пресслужба МОУ.

Джура має шасі Toyota Land Cruiser 70, на яке встановили спеціально розроблену бронекапсулу, що забезпечує рівень балістичного захисту особового складу від вогню зі стрілецької зброї. Конструкція бронекапсули дозволяє встановлення кулемета на турелі.

Бронеавтомобіль є компактним, має відносно невелику масу, що полегшує його прохідність, зазначають у Міноборони. Українські інженери також посилили підвіску машини. Запас ходу бронеавтівки – понад 650 км.

Залежно від призначення бронеавтомобіль можуть виготовляти у різних конфігураціях бронекабіни та багажного відділення: транспорт для розвідки та патрулювання, для виконання завдань логістики, проведення евакуації поранених.

 Запас ходу бронеавтівки – понад 650 км. Фото: Міноборони

Нагадаємо, Міністерство оборони України допустило до експлуатації українську мобільну автомайстерню.

Раніше повідомлялося, що Міноборони кодифікувало та допустило до експлуатації у Збройних силах новий медичний бронеавтомобіль вітчизняного виробництва Козак-5МЕД.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − 1 =

Back to top button