Україна

Міжнародна мережа відкриє 3 готелі в Україні

Йдеться про готелі ibis & Adagio Kyiv, ibis Lviv і Novotel Lviv

Готельна мережа Accor Live Limitless в 2022—2023 роках відкриє в Україні три нових готелі.

Йдеться про готелі ibis & Adagio Kyiv, ibis Lviv і Novotel Lviv, – інформує 1NEWS.

«Для Accor Україна — важливий ринок, ми прагнемо його розвивати далі. Accor вже є найбільшим міжнародним оператором в Україні, а якщо врахувати проекти на стадії підписання або проектування, то ми посилюємо наші позиції», — заявив генеральний директор Accor New East Europe Алексіс Деларофф.

За його словами, пандемія коронавірусу внесла корективи у плани реалізації Ibis & Adagio Kyiv (просп. Перемоги, 55).

Відкриття цього комбо-готелю, найімовірніше, відбудеться наступного році.

«Зараз проект просувається динамічно», — уточнив він.

Ще два проекти — на високій стадії реалізації у Львові. За словами Делароффа, ibis Lviv буде відкритий в 2022, Novotel Lviv — у 2023 році.

«Одеса, Дніпро, інші міста нам теж цікаві. Ми в постійному пошуку нових проектів і партнерів», — зазначив гендиректор.

Accor S.A. — найбільший міжнародний готельний оператор. Група заснована в 1967 році. Об’єднує понад 5100 готелів у 110 країнах світу. Штаб-квартира — у передмісті Парижа.

У портфоліо групи — 51 бренд, 40 з них відноситься до готельної індустрії: Sofitel, SO, Fairmont, Pullman, MGallery by Sofitel, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles, ibis budget, Adagio, Swissôtel, Raffles, Orient Express, Rixos, Banyan Tree, Mama Shelter, 25 Hours, onefinestay тощо.

На даний час мережа Accor Live Limitless в Україні включає сім готелів: чотири у Києві (Fairmont Grand Hotel Kyiv, ibis Київ Центр, ibis Київ Центральний Вокзал, Mercure Kyiv Congress), два у Львові (ibis Styles Львів Центр і Grüner Lviv Boutique Hotel) і один в Одесі (Hôtel de Paris MGallery).

Джерело: НВ

Back to top button