Україна

Місячний оборот у 12 мільйонів: у Дніпрі викрили великих наркоторговців


Місячний оборот у 12 мільйонів: у Дніпрі викрили великих наркоторговців

Продаж наркотиків здійснювався у місті методом “з рук в руки” та поштовими замовленнями по території України.

 
Правоохоронці викрили злочинну організацію, яка займалася виготовленням та збутом наркотиків у Дніпрі. До складу входило вісім ділків, повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора.
 
За даними слідства, двоє мешканців Дніпра організували наркобізнес, пізніше до організації приєдналися ще шість злочинців. Вони виробляли метамфетамін у облаштованих нарколабораторіях.
 
Продаж психотропу підозрювані проводили у місті методом “з рук у руки” та поштовими замовленнями по території України. Оплату за “товар” приймали на банківські картки та готівкою. Така діяльність приносила зловмисникам близько 12 мільйонів прибутків щомісяця.
 
У ході обшуків було вилучено близько двох кілограмів психотропів, вартістю, за цінами чорного ринку, 4,5 млн. грн., лабораторне обладнання, чорнові записи, мобільні телефони, банківські картки, кошти, гранати РГД-5, автомат АКС та патрони, а також елітні автомобілі.
 
Повідомляється, що семеро учасників злочинного угруповання вже затримані. Також вирішується питання щодо накладення арешту на майно підозрюваних.
 

 
Нагадаємо, раніше в Україні було викрито міжрегіональну банду наркоторговців з мільйонним обігом. Наркоторговці створили для свого бізнесу власну торгову марку, яку зображували на рекламі.
 
На Прикарпатті затримали наркоторговців із великого угруповання
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button