Україна

Мішенню Росії є не тільки Україна – Зеленський


Мішенню Росії є не тільки Україна - Зеленський

Україна повинна мати можливість завдавати поразок Росії. Іншого Москва не розуміє, зазначив президент.

Країни-партнери України повинні зберігати максимальну консолідацію, щоб Росія не виграла війну. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні у суботу, 3 лютого.

“Пам’ятаємо: війна розпочата Росією на українському фронті, але її мішенню є не тільки наша держава, не тільки наша незалежність. І тому безумовно важливо зберігати максимальну консолідацію вільного світу й робити все можливе та неможливе, щоб Україна могла завдавати поразок Росії. Іншого Москва не розуміє”, – заявив Зеленський.

Він подякував усім партнерам, які підтримували і продовжують підтримувати України. За останній тиждень наша країна отримала велику кількість підтримки. Однак важливо щоб і надалі вона не припинялась.

“Триває робота із командами європейських держав щодо посилення України, нових оборонних пакетів, нових безпекових рішень”, – додав президент.

Нагадаємо, 2 лютого Зеленський повідомив, що Україна отримала дві системи ППО. Він не став уточнювати, що це за техніка, але підкреслив, що вона “збиває усе”.

Знищення Івановця: Зеленський нагородив бійців ГУР

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button