Україна

Мінсоцполітики обіцяє додаткові виплати 10 тисячам українців


Мінсоцполітики обіцяє додаткові виплати 10 тисячам українців

Йдеться про найбільш уразливі групи населення тимчасово окупованих територій та зон активних бойових дій.

 
Десять тисяч українців із тимчасово окупованих населених пунктів та зон активних бойових дій отримають додаткові виплати завдяки співпраці міністерства соціальної політики України та неурядової організації ACTED. Про це повідомило Міністерство соціальної політики України.
 
“Міністерство соціальної політики України уклало меморандум про взаєморозуміння з Відокремленим підрозділом іноземної неурядової організації ACTED для надання грошової допомоги українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях або населених пунктах, розташованих у зоні активних бойових дій, та які подали заявку на її отримання через платформу єДопомога“, – повідомила прес-служба міністерства.
 
Зазначається, що додатковою підтримкою державних програм буде охоплено 10 тис. осіб з числа найбільш вразливих груп із тимчасово окупованих територій та зон активних бойових дій. Розмір допомоги 2 220 грн на особу на місяць одночасною виплатою на три місяці.
 
На початковому етапі програмою обіцяють охопити мешканців Харківської, Донецької, Херсонської, Дніпропетровської та Миколаївської областей.
 
Нагадаємо, президент України підписав закон про спрощення надання соціальних послуг у кризових ситуаціях.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button