Україна

Міноборони вдвічі збільшить кількість груп для перевірки продуктів


Міноборони вдвічі збільшить кількість груп для перевірки продуктів

За всіма зафіксованими порушеннями складатимуться відповідні акти, а на зафіксовані порушення оперативно реагуватимуть і в міністерстві, і безпосередньо у військових частинах.

У 2024 році в рамках переходу на нову модель забезпечення війська продуктами Міноборони вдівічі збільшить кількість робочих груп для перевірки якості харчування.Про це сьогодні, 7 лютого, повідомила пресслужба Міноборони України.

Заступник міністра оборони Віталій Половенко наголосив, що за всіма зафіксованими порушеннями складатимуться відповідні акти, а на зафіксовані порушення оперативно реагуватимуть і в міністерстві, і безпосередньо у військових частинах.

“Наша мета – дати чіткий сигнал постачальникам: якість повинна відповідати нормам”, –  сказав заступник міністра оборони.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві оборони України протягом січня запобігли постачанню понад 362 тонн неякісних продуктів військовим. В одну з військових частин намагалися привезти неякісну продукцію: у великій партії постачальник хотів сховати зіпсовані капусту, моркву, цибулю й мандарини.

Нагадаємо, раніше представники Міноборони влаштували раптову перевірку продуктових складів для ЗСУ. Приводом перевірки стали скарги військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button