Україна

Міноборони кодифікувало 70 нових зразків боєприпасів для дронів


Міноборони кодифікувало 70 нових зразків боєприпасів для дронів

Серед нових зразків є уламково-фугасні, кумулятивні, комбінованої дії та багатоцільові боєприпаси, які різняться за вагою: від кількох сотень грамів до понад кількох кілограмів.

З початку року Міноборони кодифікувало 70 нових зразків боєприпасів для БПЛА . Про це в суботу, 10 серпня, повідомила пресслужба міністерства.

Повідомляється, що, зокрема, близько 20 нових боєприпасів для безпілотників було кодифіковано та допущено до експлуатації у липні. Серед нових зразків є уламково-фугасні, кумулятивні, комбінованої дії та багатоцільові боєприпаси, які різняться за вагою: від кількох сотень грамів до понад кількох кілограмів.

“Роль повітряних безпілотних комплексів на полі бою зростає. Вітчизняний сектор ОПК динамічно реагує на потреби війська і збільшує обсяги виробництва БПАК різних типів та призначення, активно розробляє нові моделі безпілотників, а тако розширює номенклатуру боєприпасів для різних типів БПЛА”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, німецький концерн Rheinmetall планує побудувати на території України щонайменше чотири заводи, на яких виготовлятимуть зброю.

Зеленський оцінив роботу оборонної галузі України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 5 =

Back to top button