Україна

Міноборони ФРН обіцяє допомогти Україні перемогти


Міноборони ФРН обіцяє допомогти Україні перемогти

Глава міноборони країни “повністю згоден” з тим, що Україні потрібна не лише обіцянка тривалої підтримки, а й швидка підтримка для максимального прискорення перемоги.

 

Новий міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вважає, що Україна переможе у війні, але не береться прогнозувати скільки часу займе боротьба за перемогу. Про це він заявив на Мюнхенській безпековій конференції, передає Європейська правда.
 
Пісторіус сказав, що підтримує позицію уряду та канцлера Німеччини в тому, що “Німеччина допомагатиме Україні скільки потрібно”.
 
Повідомляється, що Пісторіус “повністю згоден” з тим, що Україні потрібна не лише обіцянка тривалої підтримки, а й швидка підтримка для максимального прискорення перемоги.
 
“Але ми не знаємо, як довго це триватиме. Тому ми маємо готуватися – змінити обсяги виробництва зброї та обговорити, що робити для спільної закупівлі зброї”, – заявив він.
 
Крім того, міністр заявив про намір НАТО захищати держави, які вже стали членами Альянсу, якщо Росія вирішить розширити географію агресії.
 
“Ми можемо і захищатимемо кожен дюйм території альянсу”, – запевнив він.
 
Нагадаємо, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн закликала збільшити виготовлення боєприпасів для України та для негайного поповнення своїх арсеналів.
 
Британія обіцяє Україні боєприпаси та системи ППО
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button