Україна

Міністр інфраструктури продав свою частку в бізнесі

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков продав свою частку у бізнесі, що спеціалізується на управлінні нерухомістю та житлово-комунальних послугах. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

фото 1News

«Разом із партнерами я заснував свій бізнес у 2016 році. За короткий період компанія, яка спеціалізується на управлінні нерухомістю та ЖКХ послугах вийшла на ринок більше ніж 10 міст України», – пише міністр.

Кубраков зазначив, що в 2019 році, коли вперше прийняв рішення приєднатися до виборчого списку «Слуги народу», він передав свою частку у групі компаній в управління.

«У кінці 2020 року я прийняв рішення продати свою частку бізнесу. Для оцінки її вартості була залучена компанія з великої четвірки. Підготовка до угоди тривала кілька місяців і нарешті була завершена. Всі результати відповідних правочинів будуть задекларовані», – зауважив міністр інфраструктури.

Зазначимо, що в декларації Кубракова зазначено, що 14 липня 2021 року він отримав дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав на суму 9 млн 862 тис 750 гривень.

Міністр продав свою частку Руслану Крамаренку, колишньому заступнику глави КМДА. Крамаренко також був заступником міністрів ЖКГ Олексія Кучеренка та Олександра Попова.

Back to top button