Україна

Міндовкілля запустило флешмоб про розлучення з пластиковим пакетом

Міністерство захисту довкілля спільно із агентством Twiga та мережею Епіцентр запустили флешмоб «Розриваю стосунки із пластиковим пакетом». Про це 1News повідомила прес-служба Міндовкілля.

«Розриваю стосунки із пластиковим пакетом» – саме такий статус сьогодні почали виставляти на своїх сторінках користувачі мережі Фейсбук. Мета кампанії – привернути увагу великої кількості людей та змінити їх ставлення до використання пластику.

«Закон “Про зменшення обігу пластикових пакетів на території України” був прийнятий у червні цього року. Вже в грудні почне діяти перший етап обмежень. Щоб зміни не стали несподіванкою і кожен міг адаптуватися до них завчасно, важливо постійно інформувати про це громадян», – написав на своїй сторінці Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський, відкриваючи флешмоб.

Такий спосіб обрали не даремно. Адже життєві події та статуси про відносини привертають увагу людей краще за будь-які інші новини.

Аби долучитися до акції, необхідно додати у друзі фановий акаунт «Пакетик Пластиковий».

Зробити пост у форматі «Життєва подія»на ФБ з хештегом #розриваюстосункиз_пакетиком, відмітивши Пакетик.

Також можна поставити на фото профілю у ФБ рамку «Розриваю стосунки з Пакетиком».

У Instagram можна зробити пост із хештегом #розриваюстосункиз_пакетиком, відмітивши Пакетик.

Міндовкілля зазначає, що створені сторінки персоналізованого недруга – Пакетика Пластикового – містять багато водночас корисної інформації.

Back to top button