Цікаве

Медики радять кілька продуктів для спалювання жиру на животі

Щоб змусити організм інтенсивніше спалювати жир на животі, медики радять включити в раціон кілька продуктів. У їх числі – яйця, селера, хумус.

Фахівці недарма наполегливо радять боротися з відкладеннями жиру на животі і талії. У черевній порожнині має властивість накопичуватися так званий вісцеральний жир, що розташовується не просто під шкірою, а поруч з життєво важливими органами, включаючи шлунок, печінку і кишечник. Таке сусідство піддає людину серйозному ризику проблем зі здоров’ям, оскільки жирова маса виробляє речовини, що запускають процеси запалення.

Щоб посилити витрату жиру на виробництво енергії і зменшити його скупчення на животі, медики радять регулярно вживати кілька продуктів, про це пише видання Express (Великобританія). Ось їх перелік.

Кокосова олія. За словами дієтологів, здатність продукту стимулювати спалювання жиру на животі обумовлена великою кількістю містяться в ньому тригліцеридів із середньою довжиною ланцюга – вони швидко метаболізуються і не відкладаються у вигляді жирових валиків.

Малина. Свіжа або заморожена, вона містить велику кількість клітковини, яка покращує реакцію організму на інсулін. Як наслідок, зменшується кількість жиру на животі.

Хумус. Згідно з даними,  люди, які регулярно вживають хумус, зазвичай мають меншу (в середньому на вісім відсотків) талію. Даний продукт готується з нуту, дуже багатого клітковиною. Підраховано, що любителі хумусу споживають на 52 відсотки більше клітковини, на 13 відсотків більше корисних поліненасичених жирів і на 20 відсотків менше цукру, ніж ті, хто його ігнорує. Дані компоненти виключно позитивно позначаються на фізичній формі.

Селера. Містить харчові волокна, які покращують травлення, а також багато вітаміну С і кальцію – такий комплект інгредієнтів, що володіють жиросжигающими властивостями, робить фігуру більш стрункою. Медики радять пити сік селери перед їжею-це перешкоджає відкладанню жиру.

No Newer Articles

Back to top button