Україна

Microsoft – компанія посилила правила в метавсесвіті – 1News


AltspaceVR

AltspaceVR видалила з віртуальної реальності соціальні центри “1News” і “Біля багаття”

AltspaceVR вирішила посилити правила поведінки у віртуальній реальності. Це необхідно нібито для безпеки користувачів. Про це повідомляє пресслужба платформи.

AltspaceVR видалила з віртуальної реальності соціальні центри “1News” і “Біля багаття”.

Більш того, межі особистого простору також стали автоматично включені для аватарів, а користувачів, які приєдналися до подій буде автоматично заглушати.

У найближчі тижні AltspaceVR зобов’яже використовувати обліковий запис Microsoft для успішної авторизації в метавсесвіті, а користувачам молодше 13 років можна буде обмежувати доступ до віртуальної реальності.

“Всі повинні відчувати себе в безпеці з додатками на зразок AltspaceVR, які зроблять метавсесвіт реальністю. Ми зобов’язані встановити огорожі й чекаємо можливості розповісти більше по ходу цієї подорожі з вами”, – заявив експерт Microsoft в області технологій змішаної реальності та штучного інтелекту Алекс Кіпман.

1News за темою: Snoop Dogg перенесе хіп-хоп лейбл в метавсесвіт

Нагадаємо, раніше відеохостинг YouTube розповів про свої плани на 2022 рік – компанія збирається розвивати власний метавсесвіт, впроваджувати технологію NFT, щоб дати авторам відео нові способи заробітку, а також багато іншого.

Проєкт метавсесвіту поки що на ранній стадії, і деталі в YouTube не розкривають. Поки що відомо, що його реалізовуватимуть через ігри.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button