Україна

Метінвест розпочав виробництво п’яти тисяч “буржуйок” для фронту


Метінвест розпочав виробництво п яти тисяч буржуйок для фронту

Мобільні печі будуть передані захисникам України на передову, а також мирним жителям до прифронтових населених пунктів.

Група компаній Метінвест розпочала виробництво п’яти тисяч печей, які будуть передані на фронт захисникам України, а також мешканцям прифронтових міст. Печі зі сталі Метінвесту виготовляються як на власних потужностях, так і у співпраці із партнерами, повідомляє прес-служба компанії.

“Додатково Метінвест безкоштовно надає захисникам та мирним українцям дрова та вугілля для обігріву”, – додали у прес-службі.

Нагадаємо, мобільні печі Метінвест почав виробляти восени у рамках мілітарної ініціативи Ріната Ахметова Сталевий фронт. Крім того, компанія надала метал для “буржуйок” організаціям та підприємствам-партнерам.

“З початку повномасштабного вторгнення Метінвест-СМЦ безкоштовно передав понад 100 тонн сталевих листів, яких вистачить на виготовлення від 1250 до 2000 печей. Метал отримали Укртрансгаз – оператор газосховищ України, ВКФ Зразок-2000, ГО Допомога разом, Тернопільський військкомат, Спілка Чорнобиль (м.Тернопіль), лідери волонтерських організацій та представники військових частин “, – уточнили у прес-службі.

Раніше повідомлялося, що Метінвест став одним із найбільших постачальників спецсталі та захисної амуніції в Україні.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button