Україна

Метінвест почав постачати бронежилети новим гарнізонам


Метінвест почав постачати бронежилети новим гарнізонам

Компанія повністю забезпечила потреби в захисній амуніції Нацгвардії Запоріжжя та починає постачання бронежилетів Херсонському і Миколаївському гарнізонам.

 
Національна гвардія України отримала чергову партію бронежилетів компанії Метінвест. Тисячу одиниць захисної амуніції доставлять у частини Херсонського і Миколаївського гарнізонів.
 
Саме таку заявку на амуніцію компанія отримала тиждень тому.
 
“Особливість цієї передачі в тому, що ми передаємо бронежилети повністю українського виробництва. Ми знайшли підрядника, який шиє плитоноски дуже гарної якості, вони відповідають усім стандартам безпеки, а плити, традиційно – виробництва Метінвест, класу 4 і 4+, що забезпечують достатній захист для того, щоби хлопці могли виконувати свої завдання на передній лінії фронту”, – розповів гендиректор Запоріжсталі Олександр Мироненко.
 
Запорізький гарнізон Нацгвардії отримав від Метінвесту вже понад 3 тисячі бронежилетів, повністю забезпечивши їхні потреби в захисній амуніції.
 
“У частинах Національної гвардії Запорізького гарнізону завдяки допомозі компанії потреба в бронежилетах закрита на 100%. Тому ці бронежилети в кількості 1 000 штук будуть передані для військових частин Херсонського і Миколаївського гарнізонів”, – пояснив офіцер Нацгвардії Андрій Бєляєв.
 
Тиждень тому в компанії оголосили, що починають безкоштовно надавати пластини для бронежилетів українським воїнам. Для цього достатньо надіслати офіційний запит від ЗСУ, територіальної оборони, Нацгвардії чи уповноважених представників влади.
 
Загалом за час війни компанії групи Метінвест передали захисникам України близько 100 тисяч засобів індивідуального захисту.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button