Україна

Метінвест передав Нацгвардії 500 бронежилетів


Метінвест передав Нацгвардії 500 бронежилетів

Загальна кількість бронежилетів, переданих компанією до НГУ, досягла 2500. До кінця серпня планують передати ще 4 тисячі.

Військовослужбовці Національної гвардії України отримали чергову партію у 500 бронежилетів високого рівня захисту від компанії Метінвест. Загалом у рамках цієї допомоги нацгвардійці отримали вже 2500 комплектів, повідомляє прес-служба Метінвесту у четвер, 21 липня.

“Чергову партію бронежилетів ми передаємо особовому складу частин Національної гвардії України, які несуть службу в Херсонській та Миколаївській областях. У наших планах – до кінця серпня надати ще близько 4000 комплектів”, – розповів генеральний директор Запоріжсталі Олександр Мироненко.

Напередодні стало відомо, що Метінвест передав українським розвідникам 20 позашляховиків, довівши загальну кількість переданих авто до 100.

Раніше повідомлялося, що компанія Метінвест бізнесменів Ріната Ахметова та Вадима Новинського з початку війни направила на допомогу українцям та Україні понад 1,5 млрд гривень. Вона закуповує або виробляє бронежилети для ЗСУ та ТРО, передає на передову спеціальну техніку, авто, каски, аптечки та турнікети.

Новости от 1News в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button