Україна

Метасвіт – продажі віртуальної нерухомості перевищили 500 млн доларів – новини


Фото з відкритих джерел

Прибуток від віртуальної нерухомості в січні цього року вже перевищив 85 млн доларів

Аналітична компанія MetaMetric Solutions заявила, що минулого року ринок віртуальної нерухомості становив 501 мільйон доларів США. Про це повідомляє CNBC.

У компанії додали, що продажі віртуальної нерухомості в січні цього року вже перевищили 85 мільйонів доларів. Аналітики прогнозують, що за підсумками 2022 року продажі можуть сягнути 1 мільярда доларів.

Зазначається, що нещодавнє зростання продажів віртуальної нерухомості було викликано оголошенням компанії Facebook від 28 жовтня про ребрендинг компанії на Meta, щоб зосередитися на метавсесвіті.

За даними MetaMetric Solutions, у листопаді продажі цієї нерухомості зросли майже в 9 разів, до 133 мільйонів доларів. А загальний обсяг продажів у січні 2022 року у 10 разів перевищував рівень січня 2021 року.

Компанія Republic Realm заплатила рекордні 4,3 мільйона доларів за землю на найбільшій платформі нерухомості метавсесвіту Sandbox.

Компанія вже створює там 100 віртуальних островів, які називаються Fantasy Islands, з власними віллами та ринком човнів і водних мотоциклів. Дев’яносто островів було продано в перший день за 15 000 доларів кожен, а деякі зараз перепродані за понад 100 000 доларів.

Новини за темою: Віртуальну яхту продали у метавсесвіті за рекордні 650 тисяч доларів

Нагадаємо, компанія Meta, яка раніше називалася Facebook, в рамках створення “метасвіту” представила новий додаток Horizon Worlds на основі віртуальної реальності. Вхід у застосунок буде можливим користувачам віком від 18 років у США й Канаді.


[ad_2]
Source link

Back to top button