Україна

Мешканцям Донецька надсилають квитанції за воду, яка відсутня – ЦНС


Мешканцям Донецька надсилають квитанції за воду, яка відсутня - ЦНС

Причиною гуманітарної кризи сталі дії ворога, зокрема, підрив дамби Каховської ГЕС, внаслідок чого в системах водопостачання зникла вода.

У тимчасово окупованому росіянами Донецьку досі проблеми з водою. Проте жителям все одно приходять квитанції на оплату. Про це у середу, 11 вересня, повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зокрема, мова йде про мешканців Кіровського району міста, які нещодавно перекривали дорогу через проблеми з водою. 

“У багатьох чомусь згоріла переплата і з’явився борг за комунальні послуги. І то ще й заднім числом від 7 серпня”, – йдеться у повідомленні.

Як пише ЦНС, люди зляться. При цьому, розібратися з КП “Вода Донбасу” неможливо, оскільки жоден з трьох робочих номерів не відповідає. Районний водоканал теж не бере трубку.

Водночас інформаційний ресурс зазначив, що місцеві колаборанти взялися виправляти цю ситуацію, але з одним нюансом.

“Тепер є райони у Донецьку, де із кранів в квартирах місцевих справді тече. Щоправда, не вода, якою можна користуватися бодай у господарських потребах, а справжнісіньке болото”, – повідомляє ЦНС.

Нагадаємо, 16 серпня в Донецьку лунали вибухи. Згодом стало відомо, що у місті повністю згорів торговий центр Амстор, який загарбники привласнили собі та перейменували в Галактику.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five + 9 =

Back to top button