Україна

Менеджер Ахметова може очолити «Укрзалізницю»

Наглядова рада компанії вирішила рекомендувати уряду погодити призначення Олександра Камишина новим тимчасовим виконувачем обов’язків голови правління до 31 грудня 2021 року

Тимчасовий виконувач обов’язків голови правління «Укрзалізниці» Іван Юрик іде з посади.

Наразі на цю посаду рекомендують Олександра Камишина, – інформує 1NEWS.

Зокрема, Наглядова рада «Укрзалізниці» отримала від нього заяву та протягом вихідних, 7-8 серпня, провела позачергове засідання, де вирішила задовольнити її.

Іван Юрик продовжуватиме виконання своїх обов’язків на посаді члена правління, відповідального за фінанси.

Натоміть Наглядова рада вирішила рекомендувати уряду погодити призначення Олександра Камишина новим тимчасовим виконувачем обов’язків голови правління до 31 грудня 2021 року або до обрання нового постійного голови правління (залежно від того, що станеться раніше).

З 2006 по 2008 рік Олександр Камишин працював аудитором компанії KPMG. Після цього до 2012 року він працював у Private Equity Dragon Capital.

З 2009-го до 2012 року він працював у KMZ Industries, яка виробляє елеваторне обладнання: спочатку як представник акціонера, а потім як гендиректор.

З квітня 2012-го по 2019 рік Камишин був менеджером з інвестицій холдингу SCM Ріната Ахметова. Водночас він був членом Наглядової ради холдингової компанії Portinvest.

З січня 2020 року Камишин є керівним партнером компанії з управління активами Fortior Capital.

Джерело: Громадське

Back to top button