Україна

Посол США відреагувала на удар по Чернігову


Посол США відреагувала на удар по Чернігову

Російські війська вдарили балістичною ракетою по будівлі драмтеатру в центрі Чернігова, коли там проводився зліт виробників дронів та навчальних шкіл з аеророзвідки у рамках демо-дня “Люті пташки”.

Ракетні удари росіян по українських містах, портах і людях відображають глибину, на яку Росія опустилась. Про це у суботу, 19 серпня, заявила голова дипломатичної місії США в Україні Бріджит Брінк у Х (ранішеTwitter).

Вона підкреслила, що засуджує ракетний удар по центру Чернігова, коли там проводився зліт виробників дронів та навчальних шкіл з аеророзвідки у рамках демодня “Люті пташки”, внаслідок якого загинуло семеро людей і більше сотні отримали поранення. 

“Жахливі новини про сьогоднішній обстріл історичного центру Чернігова. Невинні чоловіки, жінки та діти, які насолоджувались прекрасною суботою – святом в Україні – не мали бути вбитими або пораненими”, – написала вона. 

Нагадаємо, 19 серпня, росіяни завдали ракетного удару по Чернігову. Під ворожим вогнем опинився драмтеатр, де проходила виставка дронів.

За останніми даними, загинуло сім чернігівців, ще 140 отримали поранення, госпіталізовано 41. У місті оголосили траур на три дні.

У Міноборони пояснили логіку росіян при атаці на Чернігів

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button