Україна

Мексиканці планують збудувати завод в Україні

У Київській області планується будівництво підприємства з виробництва продукції для «однієї з найбільших світових мереж швидкого харчування»

Компанія Bimbo QSR Україна, що входить до складу міжнародної хлібопекарської холдингової компанії Grupo Bimbo, може збудувати завод у Фастові, що на Київщині.

Про це у своєму Facebook повідомила Олена Гітлянська, глава управління з питань міжнародних відносин і комунікацій державної інвесткомпанії Ukraine Invest, – інформує 1NEWS.

За її словами, планується будівництво підприємства з виробництва продукції для «однієї з найбільших світових мереж швидкого харчування».

Зазначимо, що Grupo Bimbo в жовтні 2017 року купила пекарню «Іст Болт Україна» в Дніпрі, яка виробляла булочки для бургерів мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s.

За словами Гітлянської, Ukraine Invest допомагає мексиканським інвесторам реалізувати цей проект, а Урядовий офіс «сприяє в пошуку ділянки для будівництва». На якій саме ділянці розглядається можливість будівництва, вона не уточнила.

За даними сайту Grupo Bimbo, компанія представлена в 33 країнах, володіє 196 заводами, а світова мережа компанії налічує 3 млн точок продажів. Холдинг випускає близько 13 тисяч найменувань продуктів під більш ніж 100 торгових марок; річний обсяг продажів компанії сягає 15 мільярдів доларів. Головний офіс розташований в Мехіко-Сіті.

Back to top button